top of page

Workshops

De workshops zijn bedoeld voor alle fietsers, wielrenners en mountainbikers ongeacht hun ervaring. Je wilt graag je Fiets kunnen onderhouden en eventueel repareren, zodat deze altijd perfect functioneert onder alle omstandigheden. Je wilt dit leren door te doen, veilig, onder begeleiding van een ervaren monteur, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WhatsApp Image 2020-12-10 at 21.51.48.jp
WhatsApp Image 2020-12-10 at 21.52.16.jp

De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om aan je fiets, racefiets, mountainbike of cyclocrosser te sleutelen. Monteer je nieuwe onderdelen om ‘m lichter te maken voor komend seizoen? Of haal je je fiets geheel uit elkaar om alle lagers eens goed te smeren en zand te verwijderen? Rij je de hele winter door, dan is het ook van belang om je fiets goed schoon te houden en aan alle delen van de aandrijflijn aandacht te schenken. 

Voor alle kennisniveaus organiseren we ‘technische workshops’.
We delen graag onze expertise met je, en al het noodzakelijke gereedschap is beschikbaar. Bovendien gelden er een aantal exclusieve aanbiedingen tijdens de workshops. Alle workshopdeelnemers kunnen tijdens deze clinic zélf aan hun fiets sleutelen.

IMG-20170918-WA0011-1030x773.jpg
Liever even bellen? 
bottom of page