top of page

Zakelijk

Fietsonderhoud bij bedrijven en instellingen

Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfsfietsen te laten onderhouden. Op locatie!
Steeds meer bedrijven, zorginstellingen of woningstichtingen beschikken over bedrijfsfietsen. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u of uw medewerkers voor vervelende verrassingen komen te staan. FietsenFixer beschikt over een bedrijfswagen welke is ingericht als een professionele mobiele werkplaats.

Kostenbesparend en zeker niet duurder

WhatsApp Image 2020-12-10 at 21.19.59.jp
WhatsApp Image 2020-12-10 at 21.15.01.jp

Nee u hoeft de fietsen niet te brengen. Ik kom naar uw bedrijf of instelling om het preventieve of noodzakelijke onderhoud uit te voeren. Dit alles zorgt ervoor dat ik efficiënt en deskundig kan werken, maar belangrijker nog dat u tijd en kosten bespaart!
Of het nu gaat om een reparatie of een onderhoudsbeurt, uw fiets is nooit lang buiten bedrijf.
Oh ja, voor ik het vergeet; Mijn tarieven zijn zeker niet hoger dan bij een reguliere fietsenmaker!

Voorkom grote(re) problemen en zorg dat u regelmatig onderhoud laat plegen. Geef uw spullen de aandacht die ze nodig hebben. Wilt u advies of meer weten over onderhoudswerkzaamheden? U kunt mij telefonisch bereiken of whatsappen op telefoonnummer 0613836009 of vult u het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@fietsenfixer.nl 

Voor bedrijven heeft FietsenFixer aantrekkelijke mogelijkheden om een volledig fietsenpark te leveren, al dan niet voorzien van de huisstijl van het bedrijf. De bedrijfsfietsen kunnen worden geleverd met een onderhoudscontract. Geen zorgen dus over onderhoud; wij komen periodiek langs.  Heb je slechts 1 bedrijfsfiets met logo nodig? Bijvoorbeeld voor een marketingactie? Ook dat is mogelijk.

Graag tot ziens!

FietsenFixer

Uw Mobiele Fietsspecialist,
Reparatie en Onderhoud Op locatie.

WhatsApp Image 2020-12-10 at 21.15.39.jp
Liever even bellen? 
bottom of page